Genvejl til brugervejledning
Genvej til nyt fra easy-net
Vore åbningstider / kontaktdata
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Ny brugergrænseflade

En af de mere synlige ændringer i den seneste opdatering af easy-net systemet, er hele udseendet på administrationen. De fleste funktioner er de samme - det er blot blevet pakket ind i et nyt og mere tidsvarende design. Men der er også tilføjet nye funktioner og nogle funktioner er flyttet en smule.

Se en kort introduktionsfilm til den nye brugergrænseflade her.

Se en beskrivelse af indholdet af opdateringen.