Generelt om sider
Opret hovedside
Opret underside
Rette en side
Sortere sider
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Rette en side

Du kan på ethvert tidspunkt ændre informationerne på en side. Dette kunne være, hvis du vil ændre sidenavnet, grafikken eller lignende.

For at komme til siden, hvor du kan ændre på en sides informationer, skal du klikke på siden i navigationsruden og herefter vælge fanen "Sideegenskaber". Herefter vil du få vist nedenstående skærmbillede:

Når du har udført de ønskede rettelser, skal du trykke på "Gem" i bunden, hvorefter ændringerne vil træde i kraft.