Besøgende
Sidevisninger
Brugere
Platforme
Referrers

Statistik

easy-net systemet indeholder et avanceret statistikområde, hvor du kan følge med i trafikken på dit website. Informationerne om trafikken, de besøgende og deres adfærd på websitet er et meget værdifuldt input til den fremtidige udvikling af websitet.

I easy-net systemet bliver oplysninger til statistikken automatisk registreret. Af pladsmæssige hensyn gemmer vi statistikken for de seneste 100.000 besøgende. Derfor anbefaler vi at lave udtræk eller printe statistikken, hvis du har mange besøgende og gerne vil gemme historikken mange måneder tilbage.

Ikoner Statistik giver nedenstående oversigt:

Der kan trækkes statistik indenfor følgende områder:

Klik på det enkelte område for mere information.