Højreklik-menuen

Navigationsruden

Når du logger ind på administrationsafsnittet i easy-net systemet, vil du i venstre del af skærmen få vist navigationsruden, der ser således ud:

Navigationsruden er altid synlig, når du arbejder i administrationsområdet.

Navigationsruden består af en række hoved- og undersider samt nogle løse sider, der ikke er knyttet til selve menuen. Hvis du klikker på en af siderne, vil du i indholdsruden (til højre på skærmbilledet) få vist selve indholdet af den konkrete side.

Når du åbner administrationsdelen, viser navigationsruden kun dine hovedsider. Det betyder, at din websides administrationsdel ikke trækkes med at hente alle siderne ind på en gang. De enkelte undersider hentes derfor først, når du trykker på navnet på en hovedside.

Navigationsruden er opdelt i tre områder:

SEKTIONER
Her vælger man, hvilken sektion man vil arbejde i. Ved at klikke i drop-down menuen kan man skifte mellem sektionerne.

DIN MENU
Her vises alle hovedsiderne på websitet - altså siderne i det yderste niveau i menuen. Hvis en hovedside indeholder undersider, så er det markeret med et  foran navnet på hovedsiden. Ved at klikke på  vises sidens undersider. Undersiderne kan igen være delt op i nye undersider.

ANDRE SIDER
I oversigten Andre sider vises de sider, som ikke er knyttet på selve menuen. Det kan være sider med uddybende informationer, som man linker til fra en af menu-siderne. Eller det kan være fx. en "Tak for din bestilling"-side, som brugeren ser efter at han har udfyldte en formular eller lignende på websitet. Selvom siderne her ikke vises i websitets menu, så kan man alligevel for overskuelighedens skyld organisere dem på samme måde i niveauer.