Indsæt modul

Systemet består af en række moduler, som kan bruges til forskellige funktioner. Eksempelvis findes der et modul, der kan vise nyheder i en liste. På denne side kan du læse om, hvordan man integrerer de forskellige moduler i systemet, så de bliver vist der, hvor man gerne vil have det:

• To måder at indsætte moduler på

• Indsætte modul direkte i en tekst

• Indsætte modul via en speciel afsnitsskabelon

TO MÅDER AT INDSÆTTE ET MODUL PÅ
Der er to måder at indsætte moduler i systemet:

De ene metode er, at bruge ikonet indsæt modul  i værktøjslinien. Det gør man, når man vil have et modul vist i et tekstområde. Det kan også være i en tabel.

Den anden måde er, at vælge den skabelon, som er forberedt for moduler.

Der er en beskrivelse af begge fremgangsmåde herunder.

INDSÆTTE MODUL DIREKTE I EN TEKST
For at indsætte et modul direkte på en side skal man placere markøren der, hvor modulet skal være. Herefter klikker man på ikonet indsæt modul  i værktøjslinien.

Når man klikker på ikonet indsæt modul, så åbner der sig et nyt vindue, hvor man kan vælge det ønskede modul eller indtaste relevante parametre for modulet.

[ screen dump af modul ]

Når modulet er valgt klikker man nederst på OK og vender tilbage til redigeringsvinduet. Her vises et symbol for modulet - selve indholdet af modulet kan man først se, når man ser siden i browseren.

INDSÆTTE MODUL VIA EN SPECIEL AFSNITSSKABELON
Den anden måde at indsætte et modul på, at ved at vælge den afsnitsskabelon, som er beregnet til moduler. I forbindelse med, at man indsætter denne afsnitsskabelon kan man også angive, hvilket modul der skal vises i afsnittet:

[ screen dump af afsnitsskabelon ]

Når modulet er valgt klikker man nederst på OK og vender tilbage til redigeringsvinduet. Her vises blot et symbol for modul-afsnittet - selve modulindholdet kan man først se, når man ser siden i browseren.