Opret nyt afsnit
Slet et afsnit
Sortere afsnit
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Opret nyt afsnit

Når du skal oprette et afsnit på en side, så skal du klikke på sidens navn i navigationsruden, så du står på fanen "Rediger side".

Her klikker du så på symbolet "Indsæt nyt afsnit":

Herefter åbner et nyt vindue, hvor du kan se en oversigt over de standard-skabeloner, som er tilgængelige i easy-net systemet. Skabelonerne definerer forholdet mellem tekst og billeder:

Ved at klikke på den ønskede skabelon bliver den markeret med rødt og man klikker derefter på "Ok" for at indsætte afsnittet på siden. Herefter vender man tilbage til redigeringsvinduet og det nye afsnit er markeret med en sort ramme. Rammen er kun synlig i administrationen.

For at tilføje indhold til afsnittet markerer man det med musen, så rammen bliver grøn. Herefter kan man bruge værktøjslinien til at indsætte tekst, billeder, links. m.v.

Læs mere om redigering af indhold her.