Forsiden er den første side, som du får vist, når du logger på administrationen i easy-net. Siden indeholder et overblik forskellige oplysninger om dit website, og herudover får du også vist driftsmeddelelser og andre vigtige nyheder fra easy-net ApS.

DRIFTSMEDDELELSER
Her offentliggør vi løbende relevante meddelelser vedrørende serverdrift, ferie, nye opdateringer og andre informationer fra easy-net ApS.

STATISTIK
Hver gang du får et besøg på dit website, så indsamler vi forskellige informationer om besøget og den besøgende i statistik-modulet. På forsiden viser vi et kort udtræk af besøgsstatistikken for de seneste syv dage, så du nemt kan følge udviklingen i antallet af besøgende.

Vil du have vist en mere detaljeret statistik, så skal du blot klikke på ikonen Statistik i toppen. Du kan læse mere om dette område i afsnittet Statistik.

MODULER
Her vises øverst de moduler, som du abonnerer på. Ved at klikke på modulnavnet får du hurtig adgang til at administrere det enkelte modul.

Under overskriften øvrige moduler kan du finde en oversigt over andre moduler, som du har mulighed for at koble på dit website. Ved at klikke på modulnavnet kan du læse mere om de enkelte moduler.