Højreklik-menuen
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Højreklik-menuen

Højreklik-menuen er den menu, som du ser, hvis du højreklikker på en side i enten Din menu eller Andre sider i navigationsruden. Du får følgende muligheder ved at højreklikke:

VIS I BROWSER
Hvis du vælger "Vis i browser" i højreklik-menuen, vil du få vist den valgte side i en ny browser. Denne funktion er god at bruge, hvis du hurtigt ønsker at se, hvordan din side ser ud på nettet. Funktionen virker også, selvom siden er slået til kladde.

NY UNDERSIDE
Når du højreklikker på en side, vil punktet "Ny underside" oprette en ny underside. Undersiden kommer til at høre ind under den side, som du højreklikkede på i navigationsruden.

REDIGER SIDE
Denne funktion giver dig mulighed for at redigere på den hoved- eller underside, som du højreklikkede på. Siden bliver åbnet i fanen "Rediger side", hvor du har mulighed for at tilføje tekst, billeder, links m.v.

SLET SIDE
Hvis du vælger "Slet side" i højreklik-menuen, har du mulighed for at slette den valgte side. Når du vælger funktionen ”Slet side”, fremkommer der et pop-up-vindue med advarselsinformation om, at du er ved at slette siden.

Sletter du en side, sletter du samtidigt alle dens undersider!

FLYT SIDE
Hvis du vælger "Flyt side" i højreklik-menuen, har du mulighed for at flytte rundt på siderne i din menustruktur. Når du klikker på ”Flyt side” sker der det, at systemet kopiere siden i en intern hukommelse. For at indsætte siden et nyt sted, skal du højreklikke på den side, som den nye side skal være en underside til også vælge "Indsæt side" i højreklik-menuen.

Hvis siden skal indsættes som ny hovedside, så skal du blot højreklikke på overskriften "Din menu" eller "Andre sider", hvis den skal indsættes som en løs side.

Når du flytter en side, så har det ingen redigeringsmæssige problemer, idet alene links til og fra den flyttede side stadig er intakte.

Flytter du en side, flytter du samtidigt alle dens undersider!

KOPIER SIDE
Hvis du vælger "Kopier side" i højreklik-menuen, har du mulighed for at kopiere siderne i din menustruktur. Når du klikker på ”Kopier side” sker der det, at systemet kopiere siden i en intern hukommelse. For at indsætte siden et nyt sted, skal du højreklikke på den side, som den nye side skal være en underside til også vælge "Indsæt side" i højreklik-menuen.

Hvis siden skal indsættes som ny hovedside, så skal du blot højreklikke på overskriften "Din menu" eller "Andre sider", hvis den skal indsættes som en løs side.

Når kopieringen er foretaget, vil siden få navnet: ”Kopi af” efterfulgt af sidens navn.

Kopierer du en side, kopierer du samtidigt alle dens undersider!

SORTER UNDERSIDER
Denne funktion giver dig mulighed for at vælge, hvilken rækkefølge siderne skal præsenteres i ude på dit website.

Når du opretter en ny side, kopierer eller flytter en side, så vil den altid blive placeret nederst i forhold til de øvrige sider eller undersider.

Når du højreklikker på "Sorter side", så vises en oversigt:

Her kan du via pilene ud for den aktuelle side flytte den op eller ned i strukturen.

Når du er færdig med at sortere, så klik på "Gem sortering".

Hvis du vil sortere hovedsiderne, så skal du højreklikke på overskriften "Din menu".