Besøgende
Sidevisninger
Brugere
Platforme
Referrers
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Statistik - referrers

Ved at vælge fanen "Referrers" under statistikområdet i easy-net systemet har man mulighed for at hente statistik på, hvor de besøgende kommer fra.

Kriteriet for denne statistik er, at den tæller hvor mange forskellige besøgende websitet her. Der opgøres som unikke sessioner - altså et antal sidevisninger udført at samme bruger.

Der kan foretages følgende indstillinger for denne statistik:

PERIODE
Her vælger man, hvilken periode den aktuelle statistik skal vises for. Som standard vises statistikken for de seneste 30 dage.  Ved at klikke på dato-knappen  ud for fra og til datoen kan man ændre den periode man ønsker at se statistik for.

VIS RESULTATER FOR
I statistikken medtages som standard "Normale besøgende" - det vil sige besøg på hjemmesiden, som ikke kan identificeres som en søgerobot eller lignende. Man kan vælge at medtage søgemaskiner/robotter ved at vælge "Alle" eller se specifikt for de besøg, som bliver skabt af søgemaskiner/robotter.

Man har mulighed for at klikke sig ind på de enkelte referrer-sites for at se, hvilke konkrete henvisninger, der er kommet fra den pågældende adresse. Man har desuden mulighed for at klikke på den enkelte henvisning fra en given adresse for at åbne den side, som den besøgende stod på, før han klikkede videre ind på dit website. Det giver blandt andet mulighed for, at man ved henvisninger fra søgetjenester som fx. Google kan aflæse det søgeudtryk, som den besøgende benyttede samt se, hvilke links der ellers blev vist.

Henvisningen "Ingen referrer" betyder, at statistiksystemet ikke kunne aflæse, hvor den besøgende kom fra. Det skyldes primært, at adressen er blevet tastet direkte ind i browseren. Hvis du også kan se netop din adresse i oversigten, så henviser den til, at en bruger har haft siden liggende som et foretrukket link i sin browser og har benyttet det for at åbne dit website.