Nedenstående skærmbillede viser, hvordan administrationen i easy-net systemet grundlæggende er opbygget:

• Ikonerne i toppen kan du læse mere om i afsnittet Generelle funktioner.

• Navigationsområdet kan du læse mere om i afsnittet Navigationsområdet. Det er her, du styrer og kan se strukturen i dine hoved- og undersider.

• Indholdsområdet er det område, hvor du ser selve indholdet i easy-net systemet. Det er primært her, at man indtaster informationer og får vist de emner, som man vælger i navigationsområdet eller under de generelle funktioner. I ovenstående skærmbillede er indholdsområdet eksempelvis udfyldt af selve forside på administrationen.