Opret nyt afsnit
Slet et afsnit
Sortere afsnit
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Sortere afsnit

Rækkefølgen af afsnittene i administrationsdelen er den samme som bliver vist på dit website. Dette betyder, at du ved at sortere dine afsnit anderledes i administrationsdelen kan ændre på rækkefølgen af informationerne på dit website.

For at sortere et afsnit skal du placere markøren i afsnittet, så rammen bliver grøn. Herefter bruger du sorteringsfunktionen i værktøjslinien:

Hvis du vil flytte det markerede afsnit op skal du klikke på:

Hvis du vil flytte det markerede afsnit ned skal du klikk på:

BEMÆRK! Hvis du vil sortere et afsnit flere pladser op eller ned, så skal du markere det på ny inden du klikker på sorteringsknapperne.