Generelle funktioner
Forside
Brugere
Moduler
Filer
Layout
Statistik
Besøgende
Sidevisninger
Brugere
Platforme
Referrers
Hjælp
Til www
Log af
Navigationsruden
Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser...

Statistik - brugere

Ved at vælge fanen "Brugere" under statistikområdet i easy-net systemet har man mulighed for at hente statistik på, hvilke brugere der har besøgt websitet.

Kriteriet for denne statistik er, at man har tilknyttet modulet easy-net BRUGERE og desuden oprettet sider på websitet, som er beskyttede. Ellers er kriteriet det samme som statistikken for besøgende.

Der kan foretages følgende indstillinger for denne statistik:

PERIODE
Her vælger man, hvilken periode den aktuelle statistik skal vises for. Som standard vises statistikken for de seneste 30 dage.  Ved at klikke på dato-knappen  ud for fra og til datoen kan man ændre den periode man ønsker at se statistik for.