Opret nyt afsnit
Slet et afsnit
Sortere afsnit

Afsnit

En side består af et valgfrit antal afsnit, der tilsammen danner hele siden med overskrifter, tekst, billeder, links, flash, filmklip m.v. Du tilføjer altså indhold på dit website ved at oprette nye afsnit.

I easy-net systemet er der en række standard skabeloner for afsnittene, men herudover kan du også danne dine egne skabeloner ved at opbygge tabeller.