Du finder området Brugere i toppen af administrationen, og herfra har du mulighed for at oprette nye brugere og ændre kodeord m.v. på eksisterende brugere.

Som standard har man mulighed for at oprette nye brugere med status som webmastere. Med modulerne easy-net BRUGERE og easy-net REDAKTØRER får man flere muligheder for at arbejde med brugere i flere niveauer og opdele brugerne i relevante grupper.

Nedenstående beskrivelser dækker de muligheder, som er til rådighed UDEN de ovennævnte moduler.

I oversigten over brugere har man mulighed for at redigere ved at klikke på ikonet  og slette en bruger ved at klikke på .

OPRETTE NY BRUGER
For at oprette en ny bruger skal man klikke på knappen OPRET NY. Følgende felter skal udfyldes:

• Brugernavn
    Her indtastes det brugernavn, som brugeren skal benytte for at logge på. Brugernavnet vil også kunne aflæses i statistikken.

• Brugerens kodeord
    Her indtastes det kodeord, som brugeren skal benytte sammen med brugernavnet for at logge på. PAS PÅ MED AT VÆLGE ALT FOR SIMPLE KODEORD - EN KOMBINATION AF STORE OG SMÅ BOGSTAVER SAMT TAL ØGER SIKKERHEDEN BETRAGTELIGT.

• Kodeord skal fornyes ved næste logon
    Ved afkrydsning her kan du bestemme, om brugeren bliver tvunget til at ændre det kodeord, som du har tildelt ham, næste gang han logger på. Denne funktion gælder KUN for brugere, som man kan oprette med modulet easy-net BRUGERE.

• Kodeord kan udløbe
    Ved afkrydsning her kan du bestemme, om brugerens adgang kan udløbe. Denne funktion gælder KUN for brugere, som man kan oprette med modulet easy-net BRUGERE.

Her kan man enten vælge at indsætte en konkret dato for, hvornår brugerens adgang skal udløbe, eller indtaste et antal dage, hvor adgange er gyldig.

• Beskrivelse
    I dette felt kan man indtaste interne oplysninger om den enkelte bruger. Det kan fx. være navn, adresse og andre relevante kontaktoplysninger. Feltet er kun beregnet til internt brug.

• Brugertype
    Her vælger du, hvilken type af bruger du ønsker at oprette. Som standard kan du kun vælge brugertypen Webmaster, som får adgang til alle områder i administrationen. Der kan også oprettes Almindelige brugere og Redaktører, men det kræver modulerne easy-net BRUGERE og easy-net REDAKTØRER. Læs mere om disse to brugertyper under Moduler.

Når oplysningerne er indtastet klikker man på knappen Gem.