Online brugervejledning til easy-net CMS

Vores online brugervejledning dækker den nyeste version af easy-net CMS, og formålet er at hjælpe dig som bruger af systemet med at opnå det optimale udbytte af de mange muligheder.

Hvis du er en ny bruger, kan du få en hurtig introduktion til easy-net CMS ved at læse vores quickguide. Den giver dig et overblik over de mest basale funktioner.

STRUKTUR
Denne online brugervejledning er delt op i nedenstående områder:

• Brugergrænseflade
    Dette område beskriver, hvordan du finder rundt i administrationsdelen af easy-net systemet.
    Det anbefales, at nye brugere sætter sig ind i, hvordan brugergrænsefladen er opbygget.

• Sider
    Dette område beskriver sider i easy-net systemet. Siderne udgør selve strukturen på dit website, og du kan også læse om de muligheder, du har til rådighed, når du arbejder med sider.

• Afsnit
    Dette område beskriver afsnit i easy-net systemet. Afsnittene udgør selve indholdet på dit website, og du kan også læse om de muligheder, du har til rådighed, når du arbejder med afsnit.

• Moduler
    Dette område indeholder beskrivelser og instruktioner til brugen af moduler i easy-net systmet. Modulerne giver dit website ekstra funktionaliteter.

• Administration
    Dette område beskriver avancerede emner, der relaterer sig til selve administrationen af dit website.

KOMMENTARER OG FORSLAG
Hvis du har kommentarer eller forslag til brugervejledningen, er du velkommen til at kontakte os.
Du kan sende dine kommentarer til support@easy-net.dk eller du kan kontakte os på 7025 0370.